6 Kasım 2008

TAB TOPLANTISI VEEE...


TAB
TÜRKİYE ARI YETİŞTİRİCİLERİ MERKEZ BİRLİĞİ
tarafından düzenlenen toplantıda arıcılığın geleceği için yapılması gereken işler gözden geçirildi ve bir takım kararlar alınarak kasım ayı içinde çalışmalara başlanmasına karar verildi. Toplantıya katılan İl Birlik Başkanlarının konuşmalarının ardından değişik konularda çalışmalar yapacak olan komisyonlarda görev alan kişilerin isim listesi hazırlandı. Kurulacak olan eğitim komisyonunda benimde olmamı uygun gördüler.







Seçimden sonra geçen beş aylık sürede yapılanların neler olduğu konusunda ise Türkiye Arı Yetiştiricileri Merkez Birliği Başkanı Yük. zir.müh. sayın Bahri YILMAZ tüm Birlik başkanlarına bilgi verdi. Çok hızlı bir şekilde kovan plaka çalışmalarının bitmiş olması nedeniyle teşekkür etti. Bundan sonraki çalışmalarda gezginçi arıcılık sorunları, arı ıslahı çalışmalarının başlatılması, kurumsallaşma ve eğitim konularında acilen kurulacak olan komisyonların çalışmaya başlaması konularında kararlar alındı.



Ankara'da okuyan kızımı ziyaret etmiştim, bu arada yanıma gelerek beni yalnız bırakmayan değerli hocam Doç.Dr. İrfan KANDEMİR ve değerli dostum Şaban PARLAK (HAYYAM) ile birlikte bir kaç fotoğraf çekmiştim ne yazıkki yanlışlıkla o ve birçok fotoğrafı sildiğim için dostlarımdan özür diliyorum.


Ankara'da okuyan kızımı ziyaret ettim, Konya'da okuyanıda görmek lazım, gitsem mi dedim ve gittim. Konyada Kızımın kaldığı Özel Sarayönü Lale Kızöğrenci Yurt Pansiyon sahibi asil delikanlı Musa ZEYBEK ve kızım karşıladılar, Musa bey karnımın aç olduğunu bildiği için yöreye has etli ekmek (Mevlana) yedirmek için Ladik ilçesine gittik. Akşam misafir oldum, gösterdikleri güler yüz ve sıcak ilgiden dolayı teşekkür ederim. İşlerin yoğun olması nedeniyle sabah Ankara'ya oradanda Ereğli'ye döndüm.






Gerede girişinde otobanda otobüsümüzün sol ön lastiği gümledi....Allah kimseye trafik kazası yaşatmasın (AMİN). Kaptan şöförümüzün akıllıca ve ustaca hareketlerinden dolayı kimsenin burnu kanamadan yolun emniyet şeritine geçerek lastiği değiştirdi ve yolumuza devam ettik.

8 yorum:

HB dedi ki...

Geçmiş olsun öncelikle...

Eğitim komisyonu yerine, medya komisyonunda yer alsaydınız daha iyi olurdu...

İlhami Uyar dedi ki...

Başkanım önce geçmiş olsun dileklerimi iletiyor,sonrada faaliyetlerin istendiği şekilde devam etmesini,toplantıda alınan kararların uygulanarak tüm arıcılara faydalarını en kısa zamanda görme arzumu iletiyorum.Bu aktivitelerin sizin aracılığınızlada tarafımıza duyurulması güzel olur inancındyım,başarılar sizlerle olsun.

ARICI ALİ TÜRK VE ARICILIK BİLGİLERİ dedi ki...

Abi diyorum ben sana bu kadar çok gezme diye.Kendine dikkat et.Geçmiş olsun.Benim gibi doktorunda yok ona göre::))

Ayrıca oralarda götür etli ekmekleri birilerinin gözü kalabilir haberin olsun.
Ayrıca yeni görevinizde başarılar dilerim.

muhteşem turunç dedi ki...

evet abi gecmiş olsun büyük tehlike atlatmışsınız

TUNCAY HADİSE dedi ki...

SN.BAŞKANIM,
GEÇMİŞ OLSUN.ALLAH BAŞKA KAZA BELA GÖSTERMESİN.
SAYGILAR.

UĞUR KIRAN dedi ki...

BALLI BABA GEÇMİŞ OLSUN, BİR TAŞLA BİRKAÇ KUŞ VURMAK BUNA DENİYO GALİBA.

BOZÜYÜKLÜ ARICI dedi ki...

ballı baba gecmıs olsun vede egıtım komısyon üyelıgınız hayırlı olsun.basarıyla o gorevıde yerıne getırecegınıze ınanıyorum,basarılar...

Unknown dedi ki...

Abi çok geçmiş olsun.Allah kimseye trafik kazası vermesin saglıcakla kal.