8 Ağustos 2008

MUHTEŞEM Dİ...

Akşam canlı olarak yayınlanan BALLI BABA programının konukları Gebze'den sayın Ali TÜRK ve İstanbul'da bir kamu kuruluşunda tıp doktoru olan sayın Muhteşem TURUNÇ hocamdı. Bu programda Ali TÜRK amatör arıcılık konularını anlatırken arılardan yüksel bal verimi üretme tekniğinide anlattı. Arıcılık yapan arkadaşların kendi ana arılarını nasıl üreteceklerini de videolar eşliğinde çok güzel bir şekilde anlattı. Sayın Muhteşem TURUNÇ hocamda tıp doktorluğunun yanında arıcılık yapıyor olması ise büyük avantaj olarak karşımıza çıkıyor. İlk yardım uzmanlığı alanına giren arı sokmaları konusunda çok güzel bilgilerini bizlerle paylaştı. Bu günlerde çok yaygın olarak gündemde olan KANAMALI KIRIM KONGO ATEŞLİ HASTALIĞI konusunda videolar eşliğinde kenelerin çıkartılması oldukca bilgilendirici oldu. Değerli dostlarıma programa sağladıkları katkılarından dolayı teşekkür ederim.
Bu programı izlemek için bu linki tıklayınız: http://www.demirmedya.net/haber_detay.php?haber_id=20101

3 yorum:

PINARHİSARLI ARICI dedi ki...

hocam çok değerli bir yayın oldu ali bey ve doktorda sizin gibi işini severek yaptığı icin çok dogal ve faydalı bir yayın seyrektik hem zevk aldık hemde bilgi sağibi olduk sağolun
kolaygelsin

Adsız dedi ki...

hocam yaptığınız yayınlar eminimki herkes için çok yararlı olacaktır.videolarda çok güzeldii.çok ii oldu bu tvde yayınlanması.birçok insan eminimki bu programlardan sonra arıları çok sevicektir:)

Adsız dedi ki...

hocam bu yayınlar seyesinde bize arıları nasıl sevdirdiyseniz birçok insana da sevdireceğinize inanıyorum.Bizi bilgilendirdiğiniz gibi artık birçok insanın da bilgilerinizden yararlanabileceğini düşünüyorum.