13 Ocak 2009

HOŞ GELDİNİZ...

Bu gün yönetim kurulu üyelerimiz ile birlikte, İlimizde göreve başlayan Sayın Valimiz Erdal
ATA'yı ziyarete gittik.
Zonguldak İli Arı Yetiştiricileri Birliği olarak bu güne kadar yaptığımız çalışmalar hakkında bilgi verdik ve yapmak istediklerimizi anlattık. Çok sıcak sohbetimizin yanında arıcılık konusunda İlimizde ve Ülkemizdeki arıcılığımızın geçmişi ve geleceği hakkında konuştuk.
Sayın valimiz Erdal ATA Bundan sonraki çalışmalarımızda bize vereceği desteklerle inşallah İlimizde bir uygulamalı eğitim istasyonu kurarak İlimiz ve Ülkemiz arıcılığına daha çok faydalı olacağız. Sayın Valimiz İlimize hoş geldiniz diyoruz, sağlık ve mutluluklar içinde çalışmalarınızda başarılar diliyoruz...

2 yorum:

Unknown dedi ki...

Başkanım ERDAL bey iki dönem önce RİZE valiliği yaparak Rizemize 5 yıl süreyle çok büyük hizmetleri olmuş bir valimizdir,Hiç şupesiz ZONGULDAK ili çok iyi ve girişken bir vali kazandı diyebilirim bir Rizeli olarak yeni görevinin hayırlı olmasını dilerim.

İlhami Uyar dedi ki...

Sayın Vali Erdal Ata,Kocaeli valiliğinden merkeze oradanda Zonguldak iline gitti,Kocaelinde çok güzel hizmetlerini gördük ve kendilerine bu duygularımızı ilettik.Zonguldak ilindede bu güzelliklerin ve başarılarının sürmesi dileklerimi iletiyor ,başarılar diliyorum.