14 Şubat 2009

SEVGİLİLER GÜNÜ...

Bu gün 14 şubat sevgililer günü...Sevginin günü olmaz, o insanın içinde olan Allah vergisidir. " YARATILMIŞI SEVERİZ YARATANDAN ÖTÜRÜ" diyen bir milletiz biz. Elbette özel günlerin bir güzelliği ve ayrıcalığı vardır. Bütün insanların birbirini sevdiği ve hoş görünün hakim olduğu bir Dünya dileyerek herkesin bu günü kutlu olsun. Sevmesini bilmeyenlere de Allah sevgi pınarından içmeyi nasip etsin. Hava sabahleyin yağmurluydu, Ankara ve Konyada okuyan kızlarımı yolcu ettikten sonra eve geldiğimizde güneş açmaya başladı ki... bahçede arı sesi yükselmaye başladı. Dostlarımın bu gününü kutladıktan sonra sevgililerimin yanına çıkmayıda ihmal etmedim.Bu güzel fırsatı değerlendirerek bahçeye çıktım ve bir kaç fotoğrafla birlikte bu kısa videoyu çektim. Yağan yağmurun arkasından hemende bu polenleri nerden buldunuz....

7 yorum:

Zafer ANLAYIŞLI dedi ki...

yaradılanı gerçek sevgiliye getiren getiren tüm sevgilere selam olsun,

zaten her sevgilide ve sevgide ondan bir parça yokmudur.

Çocuklarınız ve tüm sevenlerinizle ömür boyu mutluluklar dilerim.

mahmudiyearicilik dedi ki...

Maaşallah senin arılar baharı getirmiş. Video çok güzel.

SAYGILAR

BAHTİYAR KOR dedi ki...

hocam ne deyim aklım başımdan gitti allah kem gözlerden korusun inşallah yakında bizde bu manzaralara kavuşuruz seni sevenlere en güzel hediye bu vidyo başarılar.

İlhami Uyar dedi ki...

Sayın Güney,bu özel günlerin tüm insanlara aralarındaki güzellikleri yaşatabilmeleri için bir yol olmasını dilerim,insanın Allah tarafından bahşedilen en büyük özelliği sevgi,onsuz hiçbirşey olmuyor.Sevginin önünde hiçbir engelin durabilmesi mümkün değil,sevginin olduğu yerde problem olmasıda mümkün değil bana göre sevgi tüm engelleri kaldıran bizlere dümdüz engebesiz yollar sunan,hayatımızı kolaylaştıan bir lütuf.Allah kimseyi sevgisiz bırakmasın.Çalışmalarınızda başarı,gönül sayfanızda bolca ve sonsuz sevgi dileklerimle.

ENARICI dedi ki...

İyi günler selahattin bey
Kovan güzel gibi ama çok pahalı değil mi

erbabarici dedi ki...

Selam SELAHATTİN BEY...
Maşallah diyorum bereketli olur inşallah,ayrıca sevmek sevdiğini sevgiliye söylemek aynı zamanda sevilmek güzel şey,ALLAH sevgiden sevgiye layık olanlardan ayırmasın.....
SEVGİ VE SAYGILARIMLA.

arıbeyi dedi ki...

Ballı Babamız;
Öyle güzel manalı bir yazı yazmış,güzel dileklerde bulunmuşsun ki tam şiir gibi olmuş. Yazını okuyunca bizim gibi bir arı sevdalısı,babadan arıcı Mersin'li öğretmen şair dostumuz Murat ARICI Bey'in şiirini hatırladım.Onunda dilekleri sizinkine benzediği için şiirini de buraya ekliyorum.

SEVGİLİLER GÜNÜYMÜŞ

Seni seviyorum demekse gaye,
Belirli bir güne gerek duyulmaz.
Etmişsen aşkını kalpte himaye,
Yıllanmış şaraptır ona doyulmaz.

Sevgililer günü bir kezse yılda,
Bülbül niçin öter her sabah gülde?
Yanmışsa aşk odu bağ-ı gönülde,
Yerine başka bir derman koyulmaz.

Gözden kalbe giden yolu bilmeyen,
Ferhat gibi dağı zorla delmeyen,
Leyla’nın uğruna çölde kalmayan,
Bir günlük sevgiler aşktan sayılmaz.

MURAT ARICI

Hakikaten 14 ŞUBAT Sevgililer Günüymüş.Baksanıza üç arıcı ve ebedi sevgililerimiz olan arılarımızla sayfanızda buluştuk.
Hem de SEVGİ'yle.
Kutluyorum bu güzel yazınızdan dolayı.
SAYGILARIMLA.