3 Şubat 2010

DESTEKLEMELER ÖDENİYOR...

Değerli arıcı dostları 2009 yılı Aktif Koloni Desteklemeleri başladı. Tüm Arı Yetiştiricileri Birlikleri bu hafta hummalı bir çalışma içindeler. Bu yıl ki ödemelerimizi yapmak için değerli üyelerimize kolaylık olsun diye en uzak olan üç ilçemizdeki arıcıları orta yerde toplayarak ödemeleri yapalım istedik. Sabah saat 7.00 de evden çıktım Ereğli'de arkadaşlarla buluştuk ve yola girdik kiiii... Aman Allah'ım şehirde yağan yağmur yükseklerde mükemmel kar yağışına dönmüş. Zonguldak'ta parayı çekeceğimiz ziraat bankasında fazla oyalanmadan çıktık ve Gökçebey ilçesine gitmek için tekrar yola girdik. Sahil boyunca yağan yağmur yükseldilçe yine kar yağışıyla bizi karşıladı. Artık yolun tıkandığı Kara yolları teşkilatının yoğun çalıştığı bir bölgede durduk, lastiklerin kar tipi ve yeni olmasına rağmen güvenlik açısından zincir takmak zorunda kaldık. Bir buçuk saatlik yolumuzun dört saat sürdüğünü söylemem yeterli her halde. Arabasıyla bizi taşıyan Muhammet Ali ERYİĞİT ve Muhasip Muhammet DURGUT arabaya zinciri 5 dakika gibi kısa zamanda taktılar. Yaşlı olduğum için bana iş bırakmadılar, bu gün ki katkılarından dolayı kendilerine teşekkür ediyorum.

Öğlen olmak üzere Gökçebey İlçe Tarım Müdürlüğü'nde bekleyen arıcılarımızla buluştuk. İlçe Tarım Müdürü vekili Sayın zir. müh. Ersin KABAKCI rahat çalışabilmemiz için bize kaymakamlık toplantı salonuna inelim dedi ve rahat bir ortamda arıcı dostlarımızın 2009 yılı Aktif Koloni Desteklemelerini hoş sohbet yaparak ödedik. Gerçekten zor şartlarda gelen arıcılarımızı daha erken yollamak için öncelikle onlardan başladık, gelemeyen birkaç üyemizi biraz daha bekledik. Yol durumu dahada zorlaşmadan geri dönelim dedik ama aralıksız süren kar yağışı dönüşümüzü beş saatte tamamlamamıza sebep oldu. cumartesi, pazar, pazartesi ve son salı gününe kadar ödemeleri bitirmeye çalışacağız. Desteklemeden yararlanan tüm arıcılarımıza hayırlı olsun ve destek alamayan arıcılarımızın ise 2010 yılında mutlaka faydalanmalarını tavsiye ederim.

5 yorum:

Adsız dedi ki...

Tüm arıcı arkadaşlara yapılan arı yardımı hayırlı olsun.Birde bu iş için varını yoğunu esirgemeden veren sayın başkanımıza çok teşekkürler.Sağolsun varolsun.

y.meriç

ÇAYLI dedi ki...

herkes giyi günlerde harcasın inşallah saglık ve afiyetle hoşca kalın

Adsız dedi ki...

destekleme miktarı nedir hiç geçmemiş yazıda yada ben göremedim 6 tl diye söylentiler var aslı nedir

Ballı Baba dedi ki...

Adsız yorum yazan kardeşim, kim olduğnuzu yazarsanız cevabını vermek kolay.
Eğer birlik üyesi ve desteklemeden faydalanacaksanız zaten birlikler rakamı söylüyor.

Arıcı 07 dedi ki...

http://arc07.blogspot.com/ Acaba blokcular arasında bloğunda adımızın olmamasının bir nedeni olabilirmi diye düşündüm.