11 Nisan 2008

KARAELMAS DİYARINDAKİ ELMASLAR...

Karaelmas Üniversitesi Ereğli Eğitim Fakültesi öğrencileri bu yılda arıcılık kursuna başladılar. Ülkemizin değişik illerinden gelen bu asil gençler buradan mezun olunca gittikleri yerleri birer ışık gibi aydınlatacaklar. Kdz.Ereğli Halk Eğitim Merkezi ve Akşam sanat Okulu ile birlikte açtığımız bu kurslarda katılan arkadaşlarımıza teknik bilgilerin yanında uygulamalı eğitimde veriliyor. Önümüzdeki hafta öğrendiklerini uygulama yapacaklar. Bu kursiyer arkadaşlardan sonra diğer guruplarla arıcılığa devam edeceğiz.
Fotoğrafta ön sıra soldan sağa: Mehmet DOĞAN (Ankara), Güven ÖZSOY (Kdz.Ereğli), Gül HAMZACEBİ (Trabzon), Kübra EREN (Trabzon), Fatma BAŞOĞLU(Samsun).
Ortadakiler: Zeynep MUTLU (Aksaray), Esra DİNÇ (Trabzon), Havva Ebru TOSUN (Zonguldak), Fatima YILDIZ (İsparta), Reyhan DEMİR (Samsun), Kadriye ÇITIR (Zonguldak)
Ayaktakiler: Ünal BAYRAM (Van), Ali KAVAK (Bartın), Sedat ÇETİNOĞLU (Sakarya), Kurtuluş ŞİMŞEK (Tokat), Murat NAMAZ (Düzce), Muhammet MERT (karabük), Hasan ZENGİN (Sinop)

3 yorum:

UĞUR KIRAN dedi ki...

Sayın başkanım, size aldıkları üniversite eğitim ve öğretimi yanında ayrıca arı ve arıcılık hakkında kurs görüp bu dostluğa adım atan kursiyerler adına teşekkür ediyorum.
Şundan eminimki; ülkemizde katma değer sağlayan bu bilgi birikiminizi paylaştığınız tüm insanlar size minnettar kalacaklardır.Ülkemiz arıcılığına sağladığınız katkılar için, değerli şahsiyetiniz, alçak gönüllüğünüz,her zaman doğru işlere önayak olduğunuz için,bıkmadan usanmadan biz öğrencilerinizi yetiştirdiğiniz için size sonsuz teşekkürler.
İyiki varsınız sayın başkanım.İlerinizde kolaylıklar diliyorum, saygılar...

İlhami Uyar dedi ki...

Tüm öğrenci kardeşlerimize derslerinde başarılar,yaşamlarında ve mesleklerinde herşeyin başarılarla dolu olmasını dilerim.

GELİNCİK dedi ki...

KISA SÜREN BİR ARICILIK HİKAYESİ!
Kursa gitmeyi hiç düşünmüyordum.Hocam sağolsun,altın bilezik meselesi;az olursa ses çıkmaz;başladım.Daha ilk dersten hocam bize hakikat örneği olan arıları anlatırken bir yandan da hayatımızı güzelleştirip,bizi hep iyiye,en sağlıklıya yönlendiriyordu.Şimdi anlıyorum hocamın "arıları öğrendikçe evlilik hayatım daha güzelleşti"demesini.Her kursa gelişimde yorgun olsam da derslerden hiç sıkıldığımı hatırlamıyorum.Böyle bir ortamda hocamın kültüründen,bilgilerinden,hayat tecrübelerinden yararlandığım için çok mutluyum.Yorumu okuyan arkadaşlar!Arıcılık kursunu,tavsiye ederim,ama hocamdan.Hocam hakkınızı helal edin.Herşey için çok teşekkür ederim.En güzel şeyler,ne dileğiniz varsa,hakkınızda hayırlıysa sizinle olsun.

ZONGULDAK KARAELMAS ÜNİVERSİTESİ
EREĞLİ EĞİTİM FAKÜLTESİ
KÜBRA EREN
SAKARYA/ADAPAZARI