19 Haziran 2008

GAP TV - BU TOPRAĞIN SESİ...

Türkiye Radyo Televizyonu GAP TV - Bu toprağın sesi programında Türkiye'de arıcılık eğitimi ve Zonguldak İli Arı Yetiştiricileri Birliği eğitim çalışmaları konulu bir program çekimi yapıldı.21 Temmuz 2008 tarihinde sabah saat: 08.00 de yayınlanacak.
Bu programın çekimi öncesinde yaptığımız görüşmelerde uzun yıllardır (19 yıl) arıcılık eğitimi verdiğimizden dolayı amaçlarımızı ve hedef kitlemizi anlatmamız istendi. İki bölümden oluşan çekimde ilk olarak verdiğimiz eğitimleri anlattım, öğrencilerin sorulara cevabından sonra ikinci bölümde Ankara İli Arı Yetiştiricileri Birliği başkanı Selcuk SOLMAZ'ın da katılımıyla Türkiye'de arıcılık sorunları ve çözüm yollarını konuştuk. Programa arıcılık kursuna katılan iki öğrenci davet edildi. Soldan sağa: Umut ÖZDİL (program sunucusu), Zonguldak Karaelmas üniversitesi Ereğli eğitim fakültesi 4. sınıf öğrencisi İzmir'den Ayşe KÜÇÜKYILDIZ, Karadeniz Ereğli Ormanlı ilköğretim okulu 7. sınıf öğrencisi Sümeyye ÜNAL ve ZAYBİR (Zonguldak İli Arı Yetiştiricileri Birliği) yönetim kurulu başkanı Selahattin GÜNEY.
Bu programın yapımında ve yayınında emeği geçen herkese ülke arıcıları adına şükranlarımı sunarım. Bu tür yayınların daha sık yapılması arıcılarımız ve ülke ekonomisi için son derece faydalı olacaktır.

4 yorum:

İlhami Uyar dedi ki...

Sevgili başkanım zevkle izleyeceğim,çok faydalı olacağına inanıyorum.Yapımda ve yayınlanmasında emeği geçenlere sonsuz teşekkürler.

Adsız dedi ki...

Ssayın hocam önce selamlarımı ileterek vermiş olduğunuz haberden ötürü teşekkür ederim gönderdiklerinizi aldım ayrıca bunlar içinde teşekkür ederim

UĞUR KIRAN dedi ki...

Sayın başkanım, kanal67 de yayınlanan ve ders niteliğinde olan konuşmalarınızdan sonra bu programıda nefes almadan izleyeceğim.Siz büyüklerimiz ve önderlerimiz sayesinde arıcılık konusu bu ülkede hakeetiği öneme sahip olacaktır.

Unknown dedi ki...

Sayın başkanım 21 temmuzu not aldım ve heyecanla o günü bekliyorum,başarılar.