15 Haziran 2008

HAFTA SONU STRES ATTIK...


Yoğun bir çalışmanın ardından zaman zaman insanın kendine zaman ayırması gerekir. Bizde bu hafta sonunda Karaelmas Üniversitesi Eğitim Fakültesi dekanı sayın Prof. Erdal ÇOŞKUN hocam , eşi Öğretim üyesi sayın Tülin ÇOŞKUN hocam ve Doç.dr. İrfan KANDEMİR hocam ile eşi Biyolog Gaye KANDEMİR lle Ankaradan ÖSS sınavları için ilimize gelen Hacettepe Üniversitesi öğretim üyesi sayın Sadık BAYHAN hocamla birlikte her zaman bizi ağırlayan Karakavuz köyüne gittik. Yolumuz üzerinde bulunan dereye girmeden olmazdı, su insan vucudunda bulunan statik elektriği boşaltır...
Karakavuz köyündeki arıcı kardeşim Adnan İLİK ve eşi her zaman olduğu gibi güler yüzüyle bizi karşıladı. Evin önünde yaptığı kamelyada dağ suyu ile yapılan çaylarımızı yudumlarken çok güzel sohbetimiz oldu.


Arılığı fındık bahçesinde olduğu için bol mikterda dağ çileği yetişiyor bizde icabına baktık tabiki. Topladıklarımızın bir kısmını yedik bir kısmınada el koyduk. Ne yapalım kolay kolay bu güzelim çilekler bulunmaz.

Arılık etrafında bolca bulunan Gülhatmi çiçeklerinde çok arı vardı ancak istediğimiz gibi 2-3 tanesini bir yerde çekmeye çalışdık, Gaye hocamla yarış içindeydik sonunda başardık.

Tülin hocam eline arılı çerçeveyi alınca Erdal hocam fırsatı değerlendirdi hemen. Bu gördüğünüz kahraman hanım benim eşim olur diye espriyi patlattı. Ne diyelim hocam Allah ayırmasın ve yüzünüz hep gülsün, sizleri çok seviyoruz. Eğitim Fakültesi dekanı olmanın yanında zaten eğitime verdiğiniz destek inanılmaz fazla. İyiki varsınız...

4 yorum:

muhteşem turunç dedi ki...

Selahattin abi bu görüntüler artık kesin karar vermeme neden oldu. Eğitimime senin yanında devam edecem. Adamların yüzünden kan damlıyor, bize bak kaşar ekmek yemekten betimiz benzimiz soldu:)

arıbeyi dedi ki...

Ballı Baba;
Yazının başlığı uygun olmamış. Sende stres olmaz.Hele senin yanında bulunanlarda hiç olmaz.Zaten resimlerden de belli olmuyor mu?.Güzel bir gün geçirmişsiniz.Dostlarını doğayla doğal bir şekilde ağırlamışsın. Tebriklerimi sunuyor,değerli eğitimcilerimize de saygılarımı sunuyorum.Biz arıcılara takılmaya devam etsinler.Yakın da arıcı olmazlar sa tabii.
SAYGILARIMLA.

Ballı Baba dedi ki...

Arı beyi stres lafın gelişi öss sınavı öncesi kendimizi eğlendirdik aslında, uyarın için sağol.
Doktor bey esasında yediklerimizi görseydin oooooooooo....Canı çeken olur millete ayıp olmasın işte...

Taşkın ÖZŞAHİN dedi ki...

sayın ballıbaba
muhabbetiniz bol olsun
irfan kandemir hocayıda yazılarından tanıyorum
başarılar dileriz