11 Temmuz 2008

CANLI YAYINDAYIZ...

Arıcılığa gönül veren dostlarım, artık bizlerinde bir televizyon yayınımız başladı. Programı elimden geldiğince ben hazırlayıp sunacağım. İlk programımızı dün akşam (10/07/2008) saat21.30 da canlı olarak kanal 67/Z televizyonunda yaptık. İlk konuklarım Türkiye Arı Yetiştiricileri Merkez Birliği Yönetim Kurulu üyesi aynı zamanda Düzce İli Arı Yetiştiricileri Birliği Başkanı Cafer KABA ve Bartın İli Arı Yetiştiricileri Birliği Başkanı Harun LERMİ idi. Bundan böyle her 15 günde bir canlı olarak ekranlarınıza gelecek olan bu programda arıcılarımızın sıkıntıları ve çözümleri konuların uzmanları tarafından anlatılacak. Programda konularla ilgili video çekimlerine ve sizlerden gelecek haberlere yer verilecektir. Türkiye'de ilk defa ulusal yayın yapan bir televizyon kanalında biz arıcılar için böyle geniş kapsamlı bir program başlamış oldu. Gelecek programa Türkiye Arı Yetiştiricileri Merkez Birliği Genel Başkanı sayın Bahri YILMAZ katılacaktır. Sayın Bahri YILMAZ ile Koloni kayıt sistemi ve yeni başlayan koloni desteklemeleri hakkında bilgiler alacağız. Ayrıca Ülke arıcılığının genel sorunları için yapılan çalışmalar hakkında görüşlerini alacağız. Yine sizlerden gelecek olan soruları cevaplandıracağız. İlk programımıza ilginin çok fazla olması bizi heyecenlandırdı ve şevkimizi artırdı. gerek telefonla canlı yayına katılanlara, gerekse cep telefonu ile mesaj yollayanlara sonsuz teşekkürlerimi sunarım.
Kanal 67/Z frekansı: Türksat 2A Frekans 12672 sembol rate 2222 polarizasyon yatay, fec;5/6

6 yorum:

Adsız dedi ki...

başarılarının devamını diler. allah aş ve şevkini artırsın
mustafa ünal

İlhami Uyar dedi ki...

Saygıdeğer başkanım programı izleyemediğim için çok üzüldüm işimiz gereği biliyorsunuz arazideyiz bundan sonra kısmet olursa kaçırmayız.Programınızda başarı dileklerimi iletiyor saygılar sunuyorum.

Adsız dedi ki...

Selahattin Bey,

Yeni programınızin basarilarinizin devami olarak bir gereksinim olduguna inanmaktayim ve bunu da size layıkıyla yerine getireceginizden suphem yoktur.

İzmir'den Sevgi ve Saygılarımla,
Kerem KALPAKLI

Adsız dedi ki...

Gereksinim olduğu ve bunu senin başaracağına dair görüşlere kesinlikle katılıyor gerekli tüm desteğimi vermeye de hazır olduğumu bilmeni isterim. Az işin vardı buda oldu ya ne diyeyim sana kolaylıklar diler başarılı ilk programdan sonra gelecekteki tüm programlarında gönlünce ve izleyicilere yararlı olmasını canı yürekten dilerim.

saygılarımla,

Dr. İrfan Kandemir
Biyoloji Bölümü
Fen Fakültesi
Ankara Üniversitesi

İlhami Uyar dedi ki...

Değerli Başkanım İrfan hocamı Ankarayamı transfer ettiniz?O yöre için kayıp olabilir ama ben bilgi akışının mükemmel şekilde çalışacağına gönülden inanıyor,hocama yeni üniversitedeki görevinde üstün başarılar diliyor,faydalı yayınlara imza atmasını bekliyor saygılar sunuyorum

Arıcı 07 dedi ki...

Selahattin Bey;Tab başkanından arıcılar olarak ricamız var.Aktif arıcılık yapmayanların,Yani amatörlerin veya arısı olmadığı halde arıcı görünenlerin Arı yetiştirici birliklerinden temizlenmesi gerekir.Silah ruhsatı almak için arıcılık belgesi alarak kayıt yaptıran bir çok kişilerin var olduğunu duyuyoruz.Arı yetiştiricileri birliklerinin kayıtlarını güncelleştirmesi gerekir.Devlet dairesindeki gibi planlı ve programlı olması gerekir.Kayıtlarındaki arıcıların teşviklerden kolayca faydalanması gerekir.Bunun içinde sadece arıcılığı meslek edinerek bal ve arı ürünleri üretenlerin bu birliklerde yer alması sağlanmalı,diğer yer alanlar temizlenmelidir.Kayıtlar doğru dürüst olursa benim devletim arıcısına kovan başına 5 YTL gibi komik bir rakam vermez.Hakettiğini verir.Onun için Arıcı birliklerinin görevlerini iyi yapmaları gerekiyor.ARICI 07 Hayati İNAL