14 Kasım 2008

ARILARDA KIŞ BAKIMI

Kanal 67/Z televizyonunda 15 günde bir yayınlanan BALLI BABA adlı arıcılık programında akşam ki konuğum Bolu İli Arı Yetiştiricileri Birliği Başkanı sayın İsmail ÜNALAN ile çok güzel bir program yaptık. Değerli arı dostlarının ve izleyicilerin telefon ve SMS ile katılımları çok fazla oluyor ve telefon hattı kilitleniyor. Elimizden geldiğince soruları cevaplamaya çalışıyoruz. Türkiye Arı Yetiştiricileri Merkez Birliği tarafından 03 Kasım 2008 tarihinde Ankara'da yapılan birlik başkanları toplantısında alınan kararlar doğrultusunda akıl gurubu diye adlandırılan komisyonlar oluşturuldu. Bu komisyonlar yapacakları çalışmaları merkez birliğe rapor halinde sunacak ve ilgili bakanlıklar nezdinde gerekli görüşmeler yapılarak arıcılığımızın istenilen seviyeye çıkması sağlanacak, böylece tüm sorunlarımız aciliyet sırasına göre tek tek çözülmüş olacak.
Yayınlanan programı izlemek için bu linki tıklayınız: http://www.demirmedya.net/haber_detay.php?haber_id=20101

5 yorum:

Taşkın ÖZŞAHİN dedi ki...

selamlar
program için
sayın başkanımı kutluyorum
büyük keyifle izledim
tüm bilgiler güzeldi
en ilgi çekeni bana göre
oğul engellemek için bal blokesi konusu idi
bu püf nokta idi
inşallah arıcılarımız bunu not etmiştir
arıcılıkta
püf noktaları her zaman her yerde sözlemezler
ama bazen allah söyletiyor heralde
başkana tekrar
başarılar diliyoruz

İlhami Uyar dedi ki...

Bolu Arı Yetiştiricileri Birliği Başkanı İsmail beye ,Kubilay Elevli başkana en samimi duygularla verdikleri bilgiler ve gündemdeki projeler hakkındaki açıklamalarından,önümüzdeki zorlukları aşma açısından yere sağlam basarak elde edilebilecek kazanımlardan dolayı kutluyor,tüm sorumluluk sahibi kişilerin çıtayı ileriye götürmek için çalışmalarını bekliyor başarılar diliyor,saygılar sunuyorum.(Size ve Demir Medya grubuna hizmetteki hakkınızı teslim ediyoruz)

Büyükdereli Ayhan dedi ki...

Arılarımı nakletmem dolayısı ile naklen izleyemediğim proğramı , daha sonra geç saatlerde sabaha karşı banttan izledim . Böyle proğramların arıcıların görüş ve ufkunu açacağı inancını taşıyorum.Akil grupları kurulmasını arıcılığın gelişmesi açısından bir başlangıç olmasını temeni ediyorum .Arıcılık açısından önümüzdeki yılların daha iyi olacağını ümit eder proğramın yayınlanmasında emeği geçen herkese teşekkür ederim.
Selamlar.

Adsız dedi ki...

merhaba programın çok kısmını izledim sohpetler çok güzeldi.Hem bilmediklerimizi öğrendik,hem unuttuklarımız bilgilerimizi tazelemiş olduk ,teşekkürler.ZAYBİR.
Herkese selamlar,sağlıklı arılar dileğimle.

Adsız dedi ki...

67/Z kanalının bu arıcılıkla ilgili yayınları çok çok güzel oldu.Demir medya ya çok teşekkürler.
Yalçın Meriç
Zaybir üyesi.