22 Kasım 2008

KURS BİTTİ...

Karadeniz Ereğlide bulunan Karadeniz Bölge Komutanlığı bünyesindeki birliklerde vatani görevini yapan asker kardeşlerimizden ARICILIK kursuna katılanlar. On gün toplam 40 saat süreli olan kursta görsel olarak tüm materyaller kullanıldı. Tüm askerlerimize görevlerinde ve sivil hayatlarında başarılar dilerim.
Soldan sağa ön sıradakiler: Veli ÇÜMEN (Manisa), Eray TIĞLI (İstanbul), Uğur YILMAZ (Erzincan), Sezgin USTAOĞLU (Ordu), Ramazan KARLI (Adıyaman), Volkan ÖZCANBAZ(İzmir), Kabil YAYLA ((Sivas), Nezir KIRMIZIKAYA (Erzurum), Mehmet Ali KANDEMİR (Şanlı Urfa), İbrahim SEZER (Erzincan), Özcan ZEYBEK (Manisa), Veli MAGİ (Şırnak), Özcan KARAKUŞ (Samsun), Ahmet KOYUNLU (K.Maraş), Hakan Ümit TANAYDIN (iZMİR), Ceyhan CENNETOĞLU (ordu), Fazıl AKMETE (Rize), Murat KARAGÖZ (Çanakkale), Can BALIK (Giresun), Ersan ZEBEK (Çanakkale), Veli KILIÇ (Adana),M.Erkan ÜGÜTEN (Mersin)

4 yorum:

ALİ ŞEKERLİ dedi ki...

Daha nice kurslara başkanım.

UĞUR KIRAN dedi ki...

Bu gidişle ülkenin gelecek nesil arıcılarının bir çoğu sizin öğrencilerinizden oluşacak galiba.Hakkınızı zor öderler bu insanlar.
Ne mutlu size ve onlara.

PINARHİSARLI ARICI dedi ki...

sayın başkanım sen bu arıcılık camiasına daha nice neferler katacak ve bu yüzden çoluk çocuguna yarınlarda ekmek götürecek insanlardan hayır duva alacaksın sizi tekrar tekrar tebrik ederim

Fazıl AKMETE dedi ki...

gerçekten çok güzel bir kurstu.. sizinle tanıştığıma çok memnun oldumm..