26 Aralık 2008

KIŞTA KONUKLARIM...

Türkiye Arı Yetiştiricileri Merkez Birliği tarafından oluşturulan komisyonlar 22-24 Aralık tarihleri arasında Ankara'da genel merkez binasında çalışmalara başladı. Benimde eğitim komisyonunda olmamdan dolayı 23 Aralık'ta Ankara'da idim, daha önceden televizyon programı ile ilgili görüştüğüm başkanlarım bir sonraki gün Zonguldak'a geldiler. Kanal 67 - Z televizyonunda 15 günde bir canlı olarak yaptığım BALLI BABA adlı arıcılık programında bu haftaki konuklarım Giresun İli Arı Yetiştiricileri Birliği Başkanı Vet. Hekimi sayın Kubilay ELEVLİ ve Rize İli Arı Yetiştiricileri Birliği Başkanı sayın Fevzi CİVAOĞLU İle birlikte kurulan komisyonlardaki görevlerini ve arıcılığın geleceği konularında çok güzel sohbetimiz oldu. Mevsim itibariyle yoğun kar yağışından dolayı 1.5 saat rotarlı gelebildiler. Ben bile terminalde karşılamak için bayağı üşüdüm. Allah kimseyi karda kışda dışarlarda bırakmasın. Ertesi gün Zonguldak - Ereğli yolunda kalan bir çok araç vardı ve kar yağışından dolayı görüş mesafesi bir hayli azdı.
Programı izlemek için tıklayınız:http://www.demirmedya.net/haber_detay.php?haber_id=20101

5 yorum:

PINARHİSARLI ARICI dedi ki...

ARICILAR OLARAK KAHVEHANEDE SES KESİLDİ SİZİ SEYREYLEDİK TEBRİKLER TEŞEKKÜRLER

manos dedi ki...

selahattin bey güzel sözleriniz için teşekkür ederim.tüm ailenizle birlikte mutlu ve sağlıklı yıllar dileklerimle birlikte işlerinizde başarılar diliyorum.

İlhami Uyar dedi ki...

Saygıdeğer başkanım,sayenizde sadece kendi yöremizin değil yurdumuzun dörtbir yanındaki arıcıların sorunlarını öğreniyoruz.Sayın Kubilay Elevli ve Fevzi Civaoğluna sizinle birlikte sorunları masaya yatırdıkları ve çözüm yolu bulmak için gerekli zamanı ve enerjiyi harcadıklarından dolayı şükranlarımı sunuyorum.Sorun ve problem bitmez ama önümüzdeki olumsuzlukların zamanla kaldırılacağına,dünya standardında arıcılığı ülke olarak bizlerinde yapabileceğine gönülden inanıyorum.Tekrar tüm emeği geçenlere selamlarımı ve sevgilerimi iletir,başarılar dilerim.

Θεοδόσης Κατσαρός dedi ki...

Happy new year in 2009 with the best wishes!

Mehmet Akpınar dedi ki...

Biz izleyemedik.Haberimiz yeni oldu.
Böyle bir program bir daha ne zaman olur?Yada geçmiş programı nasıl izleriz.
Saygılarımla
Mehmet Akpınar
Adana
m.akp@hotmail.com
http://aricimehmethoca.blogspot.com