7 Mayıs 2010

"BALLI BABA" YAYINDA...

Değerli arı dostları, bir süre ara verdiğimiz "BALLI BABA" adlı televizyon programına yeniden başladık. İlk program çarşamba günü akşam 17:30 da yayınlandı, programdaki konuklarım Sol başta: Çanakkale İli Arı Yetiştiricileri Birliği Başkanı ve Türkiye Arı Yetiştiricileri Merkez Birliği Denetleme Kurulu Üyesi Sayın Cahit İLERİ, ortadaki: Sakarya İli Arı Yetiştiricileri Birliği Başkanı Sayın Mustafa ÖR. Programda bir çok konunun yanında 08,05,2010 tarihinde Afyon ili Şuhut ilçesi Ağzıkara göleti çevresinde ki "BAL ORMANLARI" açılışının müjdesini vermek benim için çok özel bir haberdi. Açılışı saat 10:00 da Çevre ve Orman Bakanımız Sayın Veysel EROĞLU yapacak. Dünya'da bir ilk olan bu çalışma bir kaç ilimizde başlamış bulunmaktadır. Emin olun yapılan bu güzel çalışmaların içeriğini görmek için herkesin oraya gitmesini tavsiye ederim. Şahsım olarak emeği geçen herkesin önünde saygıyla eğiliyorum, ellerine ve yüreklerine sağlıklar diliyorum. "BALLI BABA" Programı bundan böyle 15 günde bir canlı olarak yayınlanacak. Gelecek program 19 Mayıs çarşamba günü 17:30 da, konuğum Doç. Dr. İrfan KANDEMİR hocam olacak. Program daha önce olduğu gibi Kanal 67 de yayınlanıyor.

8 yorum:

E.ÇOKENGİN dedi ki...

Programınızın yeniden başlaması dolayısıyla kutlar başarılarınızın devamını dilerim.

Mehmet Gündoğdu dedi ki...

başkan yeni yayınınız hayırlı olsun
ben izleyemedim çünkü izmirden dönüş yolundaydım umarım iyi geçmiştir

Unknown dedi ki...

Başkanım;

yeniden buluşmak heyecan verici arıcılığa hayırlı olsun.

ARICISERKAN67 dedi ki...

selamunaleykum....

Başkanım hayırlı olsun.İnanıyorum ki bu program tüm arıcılar için güzel olacaktır.İlk programınızda dediğiniz gibi öğrenmenin sınırı yok.İnşallah bu program sayesinde yeni bilgiler edineceğiz.

Başarılar iyi çalışmalar...

İlhami Uyar dedi ki...

Değerli başkanım,yayına yeniden başlamanız çok güzel,kolaylıklar ve başarılar diler saygılar sunarım.

Ballı Baba dedi ki...

Güzel yorumlarınız için teşekkür ederim. İnşallah faydalı bir program olur.
İsteyen arıcılarımızın arılık ve çalışmalarından derlenen görüntüleri değerlendirebiliriz.

ilyas karaman dedi ki...

Sayın Hocam,

Programınız hayırlı, uğurlu olsun. Bende seyretmek isitiyorum ancak hangi kanalda yayınlandığını yazmayı unutmuşsunuz erhalde. Bilgilendirirseniz sevinirim.

Saygılarımla, selametle kalın.

mcsumer dedi ki...

Sayın Başkanım,

Kanal 67 TV’deki programınızı bugünkü tekrarında izledim. Hem bir vatandaş, hem de bir amatör arıcı olarak teşekkür ederim.
Umarım bu programınız, yine böyle seçkin konuklar ve aydınlatıcı konularla, yıllarca devam eder.

Sağlık ve mutluluklar dilerim.