12 Aralık 2010

EĞİTİM = GELECEĞE YATIRIM...


Geçen yıl değişik tohumlardan yetiştirilen fideler...
Eğitim Dünya'ya geldiğimiz an başlar ve mezara kadar devam eder. Kızılderililerin güzel bir sözü var, "sen dünyaya gelirken ağladın, öyle bir hayat yaşa ki; sen giderken geride kalanlar ağlasın." Geçmiş yazılarımın birinde ağaç dikmekle ilgili bir yazım var bu nedenle ağaç dikmenin öneminden bahsetmeyeceğim. Çanakkale dönüşü evde dinleniyordum değerli dostum Şeref TAKICAK Kasımlı Köyü İlköğretim Okulu Müdürü Sayın Erdal YILMAZ hocamın düzenlediği bir programdan bahsetti ve çok duygulandım. Rahatsız olmama rağmen gitmeye karar verdim, iyi ki gitmişim. Gördüklerime inanamadım derler ya işte öyle bir şey, ama sizler lütfen okuduklarınıza inanın. Bu çalışkan müdürümüzü ve mesai arkadaşlarını tebrik edelim.

VATAN TOPRAĞI KIYMETİ BİLENLERE...
Yazmaya gerek yok ki Sayın müdrümün sözleri her şeyi anlatıyor...Sadece şunu söyeleyebilirim Bu vatan sizin gibi idealist insanlar sayesinde MUASIR MEDENİYETLER SEVİYESİNE ULAŞIP GEÇMEMİZİ SAĞLAYACAKTIR.

7 yorum:

ÇAYLI dedi ki...

EN HASSAS BİR KONU BENİM İCİN. TAM İSABET ETTİNİZ. EMEGİ GECENLERDEN ALLAH RAZI OLSUN. SÖZ BIRAK MAMIŞIN Kİ ABİ SAGOL.SENDE

BALIM dedi ki...

Bu güzel çalışmadan dolayı Değerli hocamızı kutluyoruz..Bir çok eğitim insanının örnek alması gereken bir davranış..Bu arada unutmadan hocam bizim çalıştığımız kurumun etrafınada kestane fidanlarından dikmemiz lazım..hatırlatayım istedim:)) Bir ağaç dikme şenliğide bizim orda yaparız..

itayah dedi ki...

BİR EMEKLİ EĞİTİMCİ OLARAK ŞÖYLE DERİM:EĞİTİLEBİLİR İNSANLARI EĞİTMEK VE YÖNLENDİRMEK MUTLULUKLARIN EN GÜZELİ...BUNLARIN TERSİDE MAALESEF TOPLUMUMUZDA BOL MİKTARDA VAR...YÜZ VE ÖZÜR KARAMIZ.
ARICI 07 BLOĞUMUZUN LİNKLERİ VE BLOĞUMUZ DEĞİŞTİ...
http://arc07hyt.blokspot.com/

ARICISERKAN67 dedi ki...

selamunaleykum...

Geleceğimizin temeli olan sevgili çocuklarımıza doğa sevgisini aşılayan değerli hocalarımızı tebrik ederim.Bu tür organisazyonlar tüm okullarda yapılmalı...

Mehmet Gündoğdu dedi ki...

başkan o fidelerden isterim

itayah dedi ki...

http://www.facebook.com/pages/ARICI-07/233753544152?ref=ts
BU YAZINIZ ARICI 07 FACEBOOKDA YAYINDA...

arıbeyi dedi ki...

Başkanım yazmaya gerek yok diye yazmışsın ya, bende diyorum ki müdürümüzün sözlerine de gerek yokmuş aslında.
O fideleri ellerinde tutan minik fidanların gözlerine bakalım yeter.O gözlerdeki zevki, heyacanı, duyguyu,gururu fark etmişsindir mutlaka.Çünkü ben resim ve görüntülerden fark ettim buradan.Cıvıl cıvıllar maşallah kuşlar gibi.
İşte bu taze fidanlar büyüyüp adam olacak ve güzel ülkemizin kutsal topraklarını hem koruyacaklar hemde o toprakları şenlendirecekler.Onların beyinlerine bu bilinci ve ellerine de fideleri tutşturan eğitimcilerimizi de kutlamak az gelir saygılarımı sunuyorum.
Sizlere ne diyeyim ki;
Sen çok yaşayasın Ballıbaba'mız. Seninle gurur duyuyoruz.
SAYGILARIMLA.