8 Aralık 2007

KARADENİZLİ ARICI...

Kendisini tanımaktan onur duyduğum değerli abim Zekeriya AYDIN 1953 Maçka doğumlu 26 yıl öğretmenlik yaparak bu ülkeye hizmet etti. Öğretmenlik yıllarında başladığı arıcılığı 32 yıldır devam ediyor. Gezginci arıcılık yapan sayın hocamın şu anda 260 kolonisi var. Bu yıl arılarla Erzurum yaylalarına biraderi ile beraber gitti.





Son derece kibar ve çalışkan olan hocam şu anda
Trabzon İli Arı Yetiştiricileri Birliği Yönetim Kurulu Başkanlığını başarı ile sürdürüyor. Son çalışmalarından biriside modern bir bal dolum ve paketleme tesisi yapmak oldu. Çalışmalarında başarılarının devamını ve sağlıklı bir hayat diliyorum. Fotoğrafta yönetim kurulu üyeleri ile arıcılar tesisi gezerken.

3 yorum:

Adsız dedi ki...

Karadeniz insanı çalışkan,karar verdiği işi tüm olumsuzluklara rahmen başarmış insanlardır Darısı bizim başımıza Zafer ALTUNSOY

İlhami Uyar dedi ki...

Böyle çalışkan ve işini severek yapan insanlar bizim rehberimiz olmalıdır.Geriden gelen neslinde her konuda daha iyi şeyler yapabilmesi ve bayrağı daha üst seviyelere çıkarması dileklerimle,şahsında tüm yönetim kurulu ve üyelerine başarılar diliyorum.

Adsız dedi ki...

inşallah bizimde olur.