26 Şubat 2008

DOST ZİYARETİ...


İstanbul'a bir yakınımızın düğünü vesilesi ile gittim. Gitmeden önce İlhami UYAR ve Ali TÜRK ile görüşmek üzere program yapmıştık çünkü ikisi de yolumun üzerindelerdi. Cumartesi günü sabah buluşmak üzere Gebze belediye binası önünde randevulaştık, ilk gelen İlhami bey oldu. Arabaya bindik ve Ali TÜRK arılara verilecek kekleride alarak yola girdik.Hava çok güzel olduğu için tüm arılara kek verdik, bol bol fotoğraf ve video çektik. Arıların hemen hepsinde yavru vardı belli ki iyi bakım yapılmış. Bu arılıkta ve daha sonra çekilen fotoğrafların büyük kısmı Ali TÜRK'ün makinesinde olduğu için onun blogunu ziyaret edebilirsiniz. Nede olsa misafiriz ya fazla fotoğraf çekemedim. Elimize körüğü verdiler iş başı yaptık, kovanlara verilecek kekleri hazırladım. Yoksa yemek yok dediler, bizde bari hak edelim dedik.... Ne yemekti be, bir dahaki arı bakımınada çağırsalar iki gün çalışırım o yemeğin hatırına. Bu değerli arıcı dostlarıma gösterdikleri yakın ilgi ve samimiyetlerinden dolayı teşekkür ederim.

2 yorum:

Ali Türk dedi ki...

Abi bu yavrulu çıtayı nereden buldun afrikalılara dönmüş bu arılar hepsi bana kalırsa.Ayrıca bizde menmun olduk gene bekleriz abi.O ilk seferki yemek ikincisi süprüz geldigine pişman olmada::))

PINARHİSARLI ARICI dedi ki...

birlik ve dosluk nede güzel bir ortam gezmeye git arada kek işini hallet sorarasan kimse iş yapmadı ama iş oldu aradan cıktı bitti bence dosluk bu olsa gerek fazla söze gerek yok
kolay gelsin