20 Mayıs 2009

BAŞ SAVCIMIZI ÇOK SEVERİZ...


Zonguldak Cumhuriyet Baş savcımız Sayın Hüseyin ÖZBAKIR kelimenin tam anlamıyla bir tabiat sevdalısı. Bu özelliğinden dolayı bulduğu her fırsatta dağlarda gezmeyi çok seviyor, tabiattaki tüm canlılara karşı oldukça sevgisi var. Arıcılık sohbetimizde mutlaka arılığımı görmek istediğini söyledi ve fakirhanemizi şereflendirdi. Arılıkta birkaç fotoğraf çekti bu arada özenle baktığımız kara kovanın içini de görmek istediler bende kara kovanı açtım.


Bizler misafirlerimizi çok sevdiğimiz gibi büyüklerimizin ellerinden öperiz, arılarımızda bize çekmiş olacak ki Sayın Cumhuriyet Baş savcımızın elinden öptükleri yetmemiş gibi birde güzel gözünden öptüler. Tabi ki ilk müdahale olarak arı iğnesinin usulüne uygun olarak zehir kesesi sıkılmadan çıkartılması ve sokulan yere buz tutulmasını uyguladık. İşin en güzel yanı ise arı zehirinin faydalarını uygulamalı olarak anlattım. Kendileri zaten kara kovan yapma hazırlığında bu vesileyle arıcılığa başlamadan önce aşısını olması gerekiyordu ve biz arıcılar gibi yıllık aşısını olmuş oldu. Sayın Cumhuriyet Baş savcımıza nazik ziyaretinden dolayı ailecek teşekkür ediyoruz, sağlık ve mutluluklar diliyoruz.

4 yorum:

HAKAN SAKINMAZ dedi ki...

bilgisayar işinde acemiyim
hemde zamanım yok
yardımlar sayesinde bu yorumları yazıyorum
basavcının merakına çok sevindim
onunda zamanla arıcı olacağına inanıyorum savcımıza
geçmiş olsun başkanım sizinde
gayretlerinizden dolayı çok yorulduğunuzu görüyorum
bulunduğunuz yere yolum düşerse tanışmak isterim

UĞUR KIRAN dedi ki...

Sayın ballı baba, başsavcı beyin acısını anlıyoruz ancak kendiside biliyordurki o iğnede insan vucüduna faydalı.
Sizin maskesiz hareket etmenizden dolayı cesaretle arılara yaklaşmanın kaçınılmaz sonucu.
Sayın başsavcımıza geçmiş olsun derken arıcılığa gönülverenlerden olması dileklerimizle.
Saygılar.

İlhami Uyar dedi ki...

Değerli üstadım,Gebze Cumhuriyet Başsavcısı Sayın İbrahim Bağcıda arıcı bir aileden geldiği için muhabbetlerimiz arı ve arıcılık üzerine yoğunlaşıyor,sıfırdan ve sahada yetiştiği için arıcılık konusunda çok ilerde,umarım insanlar bu işin üzerine eğildikçe rekolte artacaktır,10 yıl önce 8 kg olan ortalama bugün 16 kg ,5 yıl sonra niye 25 kg olmasın,bu konuda aba sarfedenlere kolaylıklar diliyor saygılar sunuyorum.

Adsız dedi ki...

Saygıdeğer Hocam,
Sayın Cumhuriyet Başsavcımıza geçmiş olsun demiyeceğim. Hayırlı ve uğurlu olsun diyeceğim. Sayın savcımın arıcılığa başlaması için geriye sadece bir emekli olması kalmış.
Bende emekli olduktan sonra uğraşı seçiminde en isabetli kararımın arıcılık olduğuna inaniyorum.
Hele selahattin Hocam gibi çok değerli bir duayenimizle birlikteliğiniz varsa ki o zaten gerekeni söylemiştir.
Benim söyleyeceğim, safımıza bir emekli savcının katılması arıcılar birliğine güç katacaktır. Saygılarımla
Selahattin Berkhan
Kahramanmaraş.