8 Mayıs 2009

KURSLAR BİTTİ...

Ön sıra, soldan sağa: Mehmet Şerif KARAKURT (Diyarbakır) - Süleyman BALCI (Uşak) - Ercan SANCAR (Kütahya) - Selahattin GÜNEY - Ali POLAT (Çorum) -Kadir AY (Tokat)
Orta sıra, soldan sağa: Ali AYKAN (İzmir) - Akın İNCE (Hakkari) - Yusuf KAYA (Ağrı) - Mehmet DEMİR (Diyarbakır) - Celal ŞAHİN (Karaman)
Arka sıra, soldan sağa: Hamit ÇAÇA (Mardin) - Mehmet ALPAN (Bitlis) - Veysel RUA (Van) - Mehmet YILDIRIM (Kars) - Ali UÇAR (Malatya) - Salih DAVAZ (Bitlis)
Karadeniz Bölge Komutanlığında görev yapan askerlerimize Karadeniz Ereğli Halk Eğitim Merkezi ve Akşam Sanat Okulu ile birlikte düzenlediğimiz arıcılık kursu bitti. Son gün hatıra fotoğrafı çektik. Vatani görevini yapmakta olan tüm askerlerimize görevlerinde başarılar ve hayırlı teskereler diliyorum.
Ormanlı Beldesinde ise akşam kursumuz vardı onuda bu gün bitirdik. Kursta Okul öğretmenlerimizin ve İmamlarımızın katılımı oldukça fazlaydı. Her kursta olduğu gibi bu kursunda sonunda sınav vardı, bende sınav anını görüntüledim. Kurs oldukca kalabalıktı, tüm katılanlara bundan sonraki hayatlarında ARI ailesi yaşamı kadar düzenli ve gönüllerince mutlu olmalarını dilerim.

5 yorum:

İlhami Uyar dedi ki...

Sayın Başkanım umarım öğrencileriniz sizi geçeceklerdir,bu faydalı faaliyetlerin artması ve daha bilinçli toplum olma yolunda sizin üzerinize düşeni fazlasıyla yaptığınıza inanıyor,10 yıl önce 8 kg olan bal ortalamamızın bugün 16 kg dan yakın gelecekte daha yukarılara çıkacağına inanıyor,tüm emeği geçenlere ve katılanlara başarılar diliyorum.Sevgi ve saygılarımla.

UĞUR KIRAN dedi ki...

Sayın başkanım, arıcılık konusunda sizlerin sayesinde bir çok insan arı sevdasına kapılıyor.
İnsanlara arıcılığı ve arıyı sevdirdiğiniz için,doğaya yaptıgınız olumlu katkılar için ve tüm bunları hiç bir menfaat gözetmeksizin yaptıgınız için size sonsuz saygılarımı sunuyorum.
İyiki varsınız.

TEMEL dedi ki...

Selahattin bey,
Çavuş rolüne girip süründürmedin askerleri deyilmi. Siz böyle bir şey yapmazsınız biliyorum ama, asker ocağı insanı değiştirir çavuş yapar bakarsın. Saygılar, selamlar.

hüseyin türkmen dedi ki...

Abi her şey için teşekkürler
2 kovan aldık, şurupladık gerisini her şeyi yaratana havale ettik.
çok sğl ARO

hüseyin türkmen
ormanlı lisesi

yusuf şimşak dedi ki...

SLM...

Sayın Başkanım.

Sizdeki bu çalışma ve sosyal sorumluluk sahibi projeler için harcadığınız enerjiye hayranlık duymamak elde değil.Başarılarınızın devamını diliyorum.