30 Eylül 2009

ARI YÜKLÜ KAMYON DEVRİLDİ...




Muğla'dan Fethiye'ye arı kovanı yüklü 52 FA 613 plakalı kamyoneti taşıyan 39 yaşındaki Şeyhmus Aslan yönetimindeki 06 AP 2688 plakalı TIR, iki gün önce saat 11.00 sıralarında, Sakartepe Mevkii'nde devrildi. Kaza sırasında TIR'da bulunan Feyzullah Acar öldü, 28 yaşındaki Şeyhmus Aslan, 49 yaşındaki Naci Acar ile kamyonetteki 29 yaşındaki Özcan Duman, 41 yaşındaki Yakup Karacan ve 39 yaşındaki Ali Namık Kars yaralandı. TIR dorsesinden etrafa saçılan 600 kovandan çıkan binlerce arı, yaralıları kurtarmada çalışanları ve yoldan geçen penceresi açık araçlardaki kişileride soktu.
Ordu İli Arı Yetiştiricileri Birliği Web sitesindeki haber: http://www.oraybir.com/yeni/


Ölen arıcıya Allah'tan rahmet yakınlarına baş sağlığı, yaralı olanlara acil şifalar diliyorum. Allah kimseye bu tür kazaları yaşatmasın.
Arıcılar olarak kazalara karşı nasıl önlem alınacağı ve olası kazalarda kurtarma ekiplerinin hazır olması konusunda bilgi sahibi olmalıyız.

8 yorum:

ercan ozer dedi ki...

Bolu Arı Yetiştiricileri Birliği olarak kazada ölen arıcımıza Allah'tan rahmet yakınlarına başsağlığı yaralanan arıcılarımızada acil şifalar diliyoruz Allah arıcılarımızı bu tür kazalardan muhafaza eylesin

Cafer KARA dedi ki...

Rabbim ölen arıcımızın yakınlarına sabr-ı cemil versin, yaralı kurtulan arıcılarımıza da şifa versin. Geçmiş olsun...

Harun Kuloglu dedi ki...

Kazada ölen arıcı arkadaşımıza Allah'tan rahmet yaralanan arıcılarımıza da acil şifalar diliyoruz

ali yener dedi ki...

kazada ölen arkadaşamıza Allahtan rahmet yaralılara acil şifalar dilerim Allahım kimseyen böyle acı yaşatmasın

E.ÇOKENGİN dedi ki...

Ölen arkadaşımıza Allah'tan Rahmet yaralılarada acil şifalaar dilerim.

ARICISERKAN67 dedi ki...

ölen arkadaşa ALLAH tan rahmet geride kalanlara sabırlar ve yaralılara acil şifalar dilerim.inşallah böyle bir haberle birdaha karşılaşmayız.

İlhami Uyar dedi ki...

Maalesef üzücü olayları duyuyoruz ve üzülüyoruz,ümidimiz odurki birdaha böyle istenmeyen olumsuzluklar yaşanmasın.Ölen kardeşimize allahtan rahmet ailesine başsağlığı diliyorum.

ÇAYLI dedi ki...

ÖLENLERE RAHMET KALANLARA SABIR DİLERİM ARKADAŞLAR BENCE NAKLİYE SİGORTASINI YENİDEN DÜŞÜNSEK DİYORUM