20 Haziran 2010

CANIM'A

Böyle bilgisayarın başında oturup hangi konuda yazacağını bilmek ama nerden başlayacağını bilmemek kötüymüş gerçekten.Sadece babalar günü için bir kaç cümle karalamak istiyorum.
Bu resim tam 2 yıldır telefonumun ekranında duruyor.2007 yazında çekilmiştik bunu.Her telefonumu elime alışımda beni karşılayan resim...Bana güç veren her daim babamın yanımda olduğunu da hatırlatan bir resim bu...Benim için özel ve anlamlı bir resim olmasından dolayı buraya koymak istedim...
Bugün babalar günüymüş ama 364 günü çöpe atıp bir günü kutlamak olur mu hiç? Her gün anneler ve babalar günü bizim için.Bütün özveri ve emeğinizle bizi yetiştirdiğiniz için bu bir günde size teşekkür etsek yetmez ki.
Her zaman yanımızda olduğun, her daim destek çıktığın ama yinede kendi fikirlerimizle yol almamızda bize ön ayak olduğun için dört kızın olarak sana çok teşekkür ediyoruz. Babalar günün kutlu olsun canımcığım.
İyiki varsın, İyiki bizim babamızsın, Seni Çok Seviyoruz...
Elif - Zeynep - Tuğba - Esra
Değerli arkadaşlar; Bu yazıyı ben yazmadım. Bu akşam eve geldiğimde gördüm. Kızım TUĞBA yazmıştı...

7 yorum:

İlhami Uyar dedi ki...

Sayın Başkanım ben sizin evlatlarınıza ne kadar düşkün olduğunuzu biliyorum,onlarda bir çeşit yansıtma yapıyorlar kanımca,yani sizin gibi hep bardağın dolu tarafından bakıyorlar.Sevgi ve saygı hepimizin açlık çektiği alan,Allah bu güzel diyoloğunuzu hiç bozmasın,en içten sevgi ve saygılarımla.

BALIM dedi ki...

Sevgili Selahattin Hocam,
Güney Ailesinin her bir ferdinin insanlık erdemini en güzel şekilde temsil ettiğini yakınen yaşamış bir aile olarak öncelikle Allah sizlerin birlik ve beraberliğini, mutluluk ve dayanışmasını kem gözlerden ve nazarlardan saklasın...
Evlatlar , Anne ve Babanın yasıması olduğuna göre bu dört güzide kızımızın da mükemmel olmalarına şaşırmamak gerekir...
En derin sevgi ve saygılarımızla...
Babalar Günün Kutlu Olsun Ballı Baba..
Fidan Ailesi...

Adsız dedi ki...

Sevgili büyüklerim,
O kadar güzel yazmışsınız ki söyleyecek bir sözüm olamaz.Ama dikkatimi çeken ilhami beyinde, metin binbaşımında "evlatların ebeveynlerin yansıması olduğunu" söylemeleri..
Eğer onların binde biri olabiliyorsak ne mutlu bize...
Saygılarımla
Tuğba GÜNEY

HB dedi ki...

Ben bu aralar tatildeyim, uygun zamanda kutlayacağım babalar gününü...

4 kız babası olmak...

Biz 1 tanesinin nazını çekemiyoruz...

TUNCAY ERDEM dedi ki...

Selahattin agabey, Senin evine gelmis, cayini icmiş birisi olarak kizlarinin senin için yazdiklari az bile. Benimde 15 gun once 2. cocugum, 1 kizim oldu ki insallah bende evlatlarimini senin yetiştirdigin gibi yetiştiştirip, o guzel eğitimi verebilirim.

Adsız dedi ki...

AİLENİZİN HER FERDİ EN AZ SİZİN KADAR DEĞERLİ...VE ŞUNA İNANIN SİZLERİ TANIMAK KADAR GÜZEL BİRŞEY OLAMAZDI.YETİŞTİRDİĞİNİZ HER BİR EVLAT HER NE KADAR TANIŞMIŞ OLAMASAK DA EMİNİM SİZİN BİRER KOPYANIZDIR...
BÜTÜN GÜZELLİKLER SİZİNLE OLSUN
KALBİ KOCAMAN İNSANLAR...

ÇELİK ARICILIK(Arıcılık Teknikeri) dedi ki...

Hocam,bu resmin yanında söyleyecek bir söze gerek varmı ki zaten herşeyi anlatıyor. Nice babalar gününe mutlu, huzurlu ve sağlıklı bir şekilde girmenizi yüce Mevlam'dan niyaz ederim...