13 Haziran 2010

HERKESE NASİP OLSUN...

Selcuk Üniversitesi Sarayönü Meslek Yüksek Okulu Tohumculuk Bölümünde okuyan kızım Tuğba yıl sonu mezuniyet töreni için tarihi bildirmişti, eşimin ameliyat olması nedeniyle gidemeyeceğimi düşünmüştüm. Başarılı geçen ameliyat sonrası gitmeye karar verdim. Perşembe günü saat 17:00 de Ankara'dan yola çıktım saat 20:30 da Sarayönünde terminalde buluştuk. Konya'da nereye giderseniz gidin mutlaka o meşhur ETLİ EKMEK sizi bekliyor, daha önceden bir kaç kere gittiğim için eski uğrak yerimizde bir güzelce etli ekmeğimizi yedik. Ankara Üniversitesi Dil Tarih Coğrafya Fakültesi İspanyol Dili ve Edebiyatı Bölümünde okuyan en küçük kızımda ablasının mezuniyeti için Cuma günü yola çıktı, saat 16:00 da başlayan tören için hep birlikte okula gittik ama iki gün aralıksız yağan yağmurdan dolayı törenlerin yapılabileceği zor görünüyordu. Bahçede başlayan ödül törenleri kapalı havada başladı. Okul birincilerinin ardından bölüm birincileri anons edildi, bölümünü üçüncülükle bitiren kızım ve arkadaşlarının ödüllerini Sarayönü Belediye Başkanı sayın Mehmet GÜNEY verdi. Verilen hediyelerin ardından kep atma töreni yapılacaktı ki yağmur başladı. Bu nedenle kep atma töreni ve slayt gösterileri için her bölümü kendi sınıflarına aldılar. Tören bu şekilde devam etti, bizde arada bir duran yağmurda dışarıya çıkarak mükemmel düzenlenmiş okul bahçesinde fotoğraf çektik. Okuldaki bir çok öğretmenle kısa süreli de olsa görüşme şansım oldu. Tüm öğretmenlere gösterdikleri ilgiden dolayı ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Okulun öğrenci işlerinde çalışan ve soyadı benzerliğimizden dolayı kızıma amcalık yapan, ayrılırken göz yaşlarını tutamayan sayın Salim GÜNEY'e ve aynı okulda okuyan dünya tatlısı kızı Mihriban GÜNEY'e sonsuz teşekkürler ediyorum. Kızımın okuduğu sürede kaldığı SARAYÖNÜ ÖZEL LALE PANSİYONU sahipleri sayın Musa ZEYBEK ve Mustafa beylere, pansiyon çalışanlarına, güler yüz ve yakın ilgi gösteren Sarayönü esnafına ayrı ayrı teşekkür ediyoruz. Okulda öğrencisi okuyan tüm arkadaşlara böyle güzel günler görmeleri dileğimle...

18 yorum:

ramazan dedi ki...

Kutluyorum.

BALIM dedi ki...

Aydınlık geleceğimizin mimarı olacak çağdaş bir evladımızın mezuniyetini görmek bizi çok mutlu etti..
Sevgili Tuğba Kızımızın mezuniyetini ve yapmış olduğu dereceyi Fidan Ailesi olarak yürekten kutluyoruz... Muhtemelen 2 saat içinde de canlı canlı kutlamak için yanınızda olacağız:)

Unknown dedi ki...

Selahattin abi;

Öncelikle yenge hanıma geçmiş olsun der acil şifalar dilerim.

Tuğba kızımızın mezüniyetini kutluyor bundan sonraki hayatındada başarılar diliyorum,saygılar.

Salih Gülgün dedi ki...

Kızınızı tebrik eder,eşinize acil şifalar dilerim.

ÇAYLI dedi ki...

öncelikle yengemize gecmişolsunder kızımızada herşeyin gönlünce olacgı bir gelecek dileyerek hayırlı ugurlu olmasını canı gönülden dileriz

Mustafa Hilmi ÖZKAL dedi ki...

Allah'ın selamı üzerinize olsun ailenize geçmiş olsun der Yaradan Mevlam şifasını esirgemez inşaallah yavrularımızı tebrik eder başarılar dilerim

İlhami Uyar dedi ki...

Sevgili Başkanım öncelikle eşinize acil şifalar dileklerimi iletir ,en kısa zamanda eski sağlığına kavuşmasını dilerim.Kızınızın mezun olmasına çok sevindim,sizinde başarılı bir öğrenci babası olarak sevinmek doğal olarak hakkınız,bundan sonraki yaşantısında Tuğba kızımıza başarılı bir gelecek diler,tekrardan Güney ailesini içtenlikle selamlar,saygılar sunarım.

yusuf şimşak dedi ki...

SLM...

Başkanım.

Her babanın yaşamak istediği bir gurur gününü yaşamışsınız.Tebrik ediyorum.Milletine ve vatanına hayırlı bir insan olarak katkı sağlamasını temenni ediyorum.

Konya da güney soyadlıların özel bir toplantısı mı vardı yoksa bir tesadüfmüydü.

ALİ ŞEKERLİ dedi ki...

Kızınızı tebrik eder,eşinize acil şifalar dilerim.

Adsız dedi ki...

çok teşekkür ederim sayın abiciğim beni tekrar duygulandırdın tuğba kızımıza sizlerin yokluğunu belli ettirmediysek ne mutlu bana kızımıza gelecek yaşantısında başarılı ve dah iyi yerlerde görmek dileğiyle .Saygılar ve sevgiler.

ARICISERKAN67 dedi ki...

selamunaleykum...

başkanım kızınızın kendi bölümünde aldığı derece eminimki sizin için onur vericidir.Allah her anne babaya bu onuru yaşamayı nasip etsin.Kızınıza bundan sonraki hayatında başarılar diliyorum.

Ballı Baba dedi ki...

Değerli yorumlarınız için sonsuz teşekkürler. Mevlam tüm şifa bekleyen hastalara içinde bulunduğumuz 3 aylar hürmetine acil şifalar versin. Siz değerli dostlarımada hayırlı ömür, sağlık ve mutluluklar versin.

Kızımın başarısının daha iyileri inşallah sizlere nasip olsun.

Hüseyin Basri ÇALIŞKAN dedi ki...

merhabalar.. eşinize acil şifalar diliyorum..kızınızı başarısı için tebrik ediyorum umarım daha nice mutlu günler yaşarsınız saygılarımla

muratakın dedi ki...

Sayın Selahattin Güney:

Önce hanımınıza geçmiş olsun dileklerimi sunarım.

Kızınızı tebrik eder başarılar dilerim.

Unknown dedi ki...

Selahattin abi eşinize acil şifalar diliyorum,kızınızı tebrik ediyorum ve başarılarının devamını diliyorum,selamlar.

Şeref KORKMAZ dedi ki...

Salih Abi öncelikle geçmiş olsun diyorum.Kızımızıda tebrik ediyorum.Akademik kariyerli genclerimizle gurur duyuyorum.Onlar Türk milletinin gururları Allah yollarını açık etsin.İnşallah mürvetlerinede görürsün.
Selamlar..Saygılar olsun..

Ballı Baba dedi ki...

Teşekkür ederim, İyi ki varsınız sağolun...

Hasan KALPAKLI dedi ki...

Kızımızın mezuniyetini kutlar;bundan sonraki yaşamında başarılar dilerim.