8 Ekim 2007

MECLİS BAŞKANIMIZ...


Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanımız Sayın Köksal TOPTAN pazar günü bir dizi ziyaretlerde bulunmak üzere yoğun bir programla Zonguldak - Ereğli'ye geldi. Bu ziyaretinde halkımızla çok sıcak sohbetler etti ve çoçuklarla yakından ilgilendi.
Zonguldak kestane balımızı ve yörede üretilen çok kaliteli polenimizi Sayın Cumhur Başkanımıza, Sayın Başbakanımıza iletilmek üzere ve kendilerine ikram ettik.

4 yorum:

Ali Türk dedi ki...

Ballıbaba,her tarafından bal akıyor,tüm arıcılar adına yapmış oldugunuz etkinlikler için teşekür ederim.Yolun açık olsun.

İlhami Uyar dedi ki...

sayın meclis başkanımız Köksal Toptan bey çok beyefendi oturduğu koltuğun hakkını veren herkese saygılı birkişi,bu görevinide en iyi şekilde yerine getireceğine inanıyor ve bekliyoruz.Zaybir olarak sizlerinde sesinizi duyurabilmek adına yapmış olduğunuz çalışmaları takdir ediyor,başarılar diliyorum

Ballı Baba dedi ki...

Güzel yorumlarınız için teşekkürler. Biliyorsunuz Türk arıcılığı hepimizin sorunu, bu amaçla herbirimizin elinden geleni en iyi şekilde yapmaya çalıştığına inanıyorum. Bende bu yolda bir çakıl taşı olabilirsem ne mutlu...
Saygılarımla.

Mehmet Yüksel dedi ki...

Arkadaşlara katılıyorum Selahattin abi,çalışmalarında başarılar diliyorum yolun acık olsun.
selamlar,saygılar.