22 Ocak 2008

ARICILIK KURSU...

Karadeniz Bölge Komutanlığı bünyesinde açtığımız arıcılık kursuna katılan kursiyerler.Öndekiler, soldan sağa: Yusuf MERCİMEK (Kahraman Maraş), Burhan TOPRAK (Gazi Antep), Astsb.kd.bşçvş.Duran DOĞANAY (Kırıkkale), Selahattin GÜNEY, Vet.hek. Teğmen Hüseyin KUŞTİMUR (Gazi Antep), Adil KESKİNER (Van)
Orta sıra soldan sağa: Engin ATLAS (Diyarbakır), İmdat YALÇINYİĞİT (Trabzon), Yunus KILIÇ (Adıyaman), Fatih SARITAŞ (Isparta), Gökhan TOSUN (Trabzon), Mehmet HAMURCU (Gazi Antep)
Arkadakilar soldan sağa: Eşref ER (Uşak), Yakup OKTAY (İzmir), Murat ABAY (Mardin), Emre KILIÇ (Trabzon), Erdinç DORUK (İstanbul), Özkan AYDEMİR (Isparta). Burada arıcılığın temel eğitimini alan bu gençlerimiz inşallah gittikleri yerlerde bir ışık gibi etraflarını aydınlatacaklar. Tüm askerlerimize hayırlı teskereler diliyorum.

1 yorum:

İlhami Uyar dedi ki...

Sayın başkanım hepsinin yüzlerinde ışık var istikbal vaadediyorlar,bizimde en içten temennimiz her konuda işlerini mükemmel yapmaları,arıcılık konusundada hocalarını geçmek için çabalamaları,yaptıkları her işte başarılı olmalarıdır.hepsine hayırlı vazifeler,sizde gurur duyabilirsiniz Türkiyenin her tarafında esameniz okunacak.