9 Ocak 2008

EĞİTİME DEVAM...

Yeni yılda çok yoğun bir eğitim programımız var. Bunlardan ilki Karadeniz Bölge Komutanlığında başlattığımız temel arıcılık kursu bu gün başladı. Ülkemizin değişik illerinden gelen askerlerimize burada eğitim vermek ve onlarla tanışmak bizim için bir onurdur. Kursa katılanlar ana arı, polen, arı sütü, bal, oğul arı (paket arı) ve koloni yönetimi ile ilgili bilgileri öğrenerek inşallah gittikleri yerlerde birer örnek olarak, hem aile ekonomilerine hemde Ülke ekonomisine faydalı olacaklardır. Katılan arkadaşlarımızın bir kısmı arıcılık yapıyor zaten.

3 yorum:

UĞUR KIRAN dedi ki...

Eğitim gönüllüsü, konusunda uzman,alçakgönüllü güzel insan iyiki varsın sayın başkanım.Keşke yakın olsaydım size, başınızın belası olurdum.. :))

İlhami Uyar dedi ki...

Sizin espritüel yaklaşımılarınızla öğrettiğiniz konularda,kursiyerlerinizin dahada başarılı olmalarını,çıtayı dahada yukarı çekmelerini ve hocalarını geçmelerini diliyorum.

Adsız dedi ki...

Başkanım Şehrinizin medar-ı iftiharı Uzun Mehmet'i hatırladım.Sanırım oda asker ocağında öğrenip tanıdığı kömürü yer altından çıkarıp ülkemize kazandırmıştı.
Şimdi ise sanki Uzun Mehmet'in asker ocağına bir teşekkürü gibi askerlerimiz de sizden öğrendikleriyle yer üstündeki doğal hazinelerimizi memleket çocuklarının istifadesine sunacaklar.Bal yiyen çocuklarımız da zekalı olup memleketi daha iyi yönetecekler. Ülkeme katkılarından dolayı kutluyorum.Uzun yaşayasın.