21 Ocak 2008

ÖĞRETMEN YAKASI...

Tabiatta o kadar çok güzellikler var ki... Belki bakınca göremiyoruz, görüncede algılayamıyoruz. Bulunduğumuz yerde ormanlık arazilerde yetişen bu güzelim bitkinin adını bilmiyorum. Eskilerimiz buna ÖĞRETMEN YAKASI derlerdi. Çocukluğumdan hatırlarım öğretmenlerimiz köyümüzün en şık giyinenleri olurdu ve son derece bakımlıydılar. Bizlerde büyüyünce onlar gibi olmak isterdik....hey gidi günler heyyy... Dün ormana yürüyüş için gittik ve bu güzelim bitkilerin fotoğrafını çektim. Bizlerin bu günlere gelmemizde çok büyük emeği olan öğretmenlerimize selam olsun. Hepsinin ellerinden öpüyorum...
TÜM ÖĞRETMENLERİMİZE ARMAĞAN OLSUN...

3 yorum:

Adsız dedi ki...

ne güzel yakalamışsın selahattin başkanım tebrikler.ayrıca tüm öğretmenlerimizi saygıyla selamlıyorum.

Adsız dedi ki...

siz de bize çok güzel şeyler öğrettiniz, kabul ederseniz bu güzel çiçekleri size hediye ediyor, sağlıkla, mutlulukla hep bize ışık tutmanızı diliyorum.

arıbeyi dedi ki...

Görmek ve bakmak.Ayrı ayrı şeyler. Gören gözler görüp geçer.Bakan gözler en ayrı detayını da görür.Sizde de bu bakan gözler olduğu sürece daha çok güzellikleri görüp, bakacağız.
Sağolun eksik olmayın.İsmi de ne güzel.Sadece öğretmenlerin yakasına değil sizin yakanıza da yakışacaktır.Bir daha gittiğinizde yakanıza takıp çektiğiniz resminizi de yayınlayın lütfen. Yayınlamazsanız bana gönderin. SAYGILARIMLA.