25 Ekim 2007

YAŞAYAN EFSANE...

ESKİŞEHİR seyahatimiz, hayatta kalan son istiklal Gazimiz Yakup SATAR ziyareti olacaktı. Şehidimiz P.Astsb.Çvş. Soner ÖZÜBEK'in cenazesi nedeni ile programımızı değiştirmiştik. Bu görevimizi yerine getirdikten sonra Eskişehir Muharip Gaziler Derneği ziyaret edildi. Oradaki sıcak ve geçmişe dönük sohbetden sonra hep birlikte Gazimize gittik. Bize zaman ayıran ve yakın ilgi gösteren dernek başkanımıza teşekkürler.



Ereğli Kaymakamı Sn. Osman EKŞİ, Karadeniz Bölge Komutanı Sn. Tuğamiral Türker ERTÜRK ve Belediye Başkanı Sn.Murat SESLİ tarafından gönderilen hediyeleri ve Şükran plaketlerini Gaziler adına başkan Temel ŞAHİN takdim etti.



Karadeniz Bölge Komutanı Tuğamiral Türker ERTÜRK tarafından Cumhurriyetimizin 84. kuruluş yıl dönümü anısına Gazimize gönderilen şükran mektubu bize araç komutanlığıda yapan Astsb.kd.bşçvş. Duran DOĞANAY tarafından okundu. Daha sonra hepimiz Yakup dedenin elini öperek, tüm Zonguldak halkının selam ve saygılarını ilettikten sonra daha fazla rahatsız etmeden hakkını helal etmesini isteyerek oradan ayrıldık. Akşam Astsubay ordu evinde kalabilmemiz için görüşmeler yapılmıştı. Gülen yüzlü personel rahat edebilmemiz için bizi çok güzel ağırladı.


GEÇMİŞİNE SAHİP ÇIKMAYANLAR, GELECEĞİNE SAHİP OLAMAZLAR...

2 yorum:

Adsız dedi ki...

Güzel bir organizasyon.

HB dedi ki...

İyi ki varsınız...